Tečaj Excel vam bo pomagal osvojiti osnovno računalniško znanje

Dandanes nam računalniki pomagajo pri praktično vseh opravilih. Brez njih si ne moremo več predstavljati niti prostočasnih dejavnosti in osnovnega poslovanja, da ne omenjamo možnosti, ki so na voljo izključno v digitalnem svetu. Izrazito prednost sodobnim računalnikom daje uporabna programska oprema, ki pa jo morate znati uporabljati.

Excel je program iz Microsoftovega pisarniškega paketa, s katerim so seznanjeni praktično vsi informacijsko ozaveščeni uporabniki sodobnih računalnikov. A eno je program poznati, drugo pa je znati ta program uporabljati. Tečaj Excel zagotavlja odlično osnovno in napredno znanje za tiste, ki želijo odkriti uporabnost te programske opreme ali celo izpiliti svoje znanje in produktivnost nadgraditi do konca.

Tečaj Excel

Tečaj Excel

Začetni tečaj Excel je seveda namenjen tistim, ki še niso delali s tem programom ali se soočajo le z osnovnimi opravili. Vsebina tečaja obsega predstavitev in osnovno spoznavanje uporabniškega vmesnika, spoznavanje in uporabo osnovnih funkcionalnosti ter podobne spretnosti, ki jih zahteva delo z Excelom. Tisti, ki s tem programom še niso delali, bodo morda ugotovili, da je prav to rešitev za opravila, ki so jih prej opravljali ročno ali na druge načine.

Nadaljevalni tečaj Excel je seveda pisan na kožo tistim, ki se zavedajo zmogljivosti te programske opreme in želijo dodati piko na i svoji produktivnosti. Program, ki služi za urejanje preglednic, zmore še veliko več. Spoznajte napredne funkcije in odkrijte vse, kar ponuja ta programska oprema – vse to s tečajem Excel.